Вртић "Синдерела" основана је 2000. године, а 2009. прерастао је у предшколску установу, верификовану од стране министарства просвете Републике Србије.

Васпитно-образовни рад са децом се реализује по моделу "Б" и организован је у три целине:

Нудимо вам:

  • Полудневни и 
  • Целодневни боравак

vrtic-bolec

Поред уобичајених активности које се тичу подстицања социјалног, емоционалног, интелектуалног и физичког развоја под вођством наших васпитача, имамо и стручне сараднике који су специјализовани за свој посао и то: логопеда, психолога и педијатра. Учимо енглески језик, као и балет, за шта ангажујемо спољне сараднике. Од првих топлих пролећних дана, а у области "света око нас" садимо цвеће, упознајемо биљни и животињски свет, играмо се у нашем лепом дворишту на справама, имамо еколошке радионице, часове лепог понашања кроз све активности.

privatni-vrtic

Поштовани родитељи! Омогућите вашој деци да уче кроз игру са нашим васпитачима уз стално унапређење развоја детета, а уз уважавање њихових могућности и интересовања кроз опште, посебне и конкретне задатке у складу са Законом о предшколском васпитању и образовању Републике Србије.

Наша велика предност је у томе што се налазимо у лепом окружењу. Имамо своје велико двориште површине 9 ари са травњаком и свим потребним мобилијаром за правилан физички развој детета. Двориште је ограђено и обезбеђено видео-надзором. Кад год то време дозволи, ту се играмо и учимо.

Исхрана деце

У складу са педагошким стандардима, полазницима редовног програма током боравка у вртићу омогућена је конзумација 4 оброка и то: доручак, воћни оброк, ручак и ужина.

Време конзумирања је флексибилно.

Храну добијамо од кетеринга "Лидо" Земун. Свакодневно до 11 сати пријављујемо број оброка у зависности од броја деце која ручају у вртићу. При избору готових јела водимо рачуна о њиховој нутриционистичкој вредности. Користе се прехрамбени стандарди израђени за специфичне потребе предшколске деце.

Фејсбук страна

Контакт

Ел. пошта: info@vrticbolec.rs

Телефон: 0118063842

Број мобилног телефона: 0621277541